print-image

Tja, diabetes is een rot ziekte, ik zou niet anders willen zeggen. Helaas is er nog geen genezing mogelijk en daarom probeer ik er maar het beste van te maken. Een van de dingen die ik graag doe om mijn diabetes wat ‘’op te fleuren’’ is het bestellen van leuke diabetes accessoires. Leuke tassen met quotes, stickers en covers voor de pomp, sensor en de bloedglucose meter. En natuurlijk ook nog leuke tasjes die speciaal zijn ingericht voor al je diabetes spullen. In deze blog deel ik mijn favoriete diabetes webshops met jullie.

Diabetesfeelgoods

Een van de webshops waar ik graag shop is www.diabetesfeelgoods.nl. Bij diabetesfeelgoods vind je leuke tassen, covers, stickers, fixtapes, boeken, sieraden, kaartjes en leuke accessoires voor kinderen met diabetes. Ik ben even gaan scrollen op de webshop en dit zijn mijn favoriete artikelen op dit moment:

Devlin_diabeteswebshopsVan dit merk heb ik al eerder een tasje gehad. Dit was een schoudertas. Ik heb daar heel veel plezier van gehad! Het zijn mooie tassen met een speciaal vak voor al je diabetes spullen. In dit vak vind je elastieken bandjes waar je spuit en/of meter goed in blijft zitten, een vakje voor naaldjes et cetera en een vakje voor gebruikte stripjes. Deze rugtas vind ik ook echt super gaaf!Devlin_diabeteswebshops

Ook dit is een favoriet! Vooral in de zomer laten sensoren nog wel eens los. Ik plak er vaak een saaie witte pleister overheen, maar hoe leuk zijn deze hartjes!

Lees ook: Leven met diabetes: diabetes feels good?!

Pepmeup

Devlin_diabeteswebshopsDe webshop van Steffi is ook echt een favoriet! www.shop.pepmeup.org. Steffi woont in Duitsland en heeft zelf diabetes type 1. Ze verzendt wereldwijd en heeft de leukste stickers, covers, pins en tijdelijke tatoeages! Dit zijn mijn favoriete:

Hoe leuk zijn deze pins! Superleuk om op een tas, jas of etui te spelden.

Devlin_diabeteswebshopsOok deze tijdelijke tatoeages vind ik erg leuk! Zelf heb ik er ook weleens een gedragen. Ik zie ook veel mensen die een echte diabetes gerelateerde tattoo hebben, maar mocht je dat niet willen, dan is dit wel een erg leuk alternatief!

Prikkedief

www.prikkedief.com/nl is een van de eerste diabetes webshops die ik ontdekte. En nog steeds een van mij favoriete webshops! Marijke heeft zelf ook diabetes type 1 en verkoopt de mooiste covers, stickers en tasjes. Dit zijn mijn favoriete artikelen:

Devlin_diabeteswebshopsHoe leuk is de print van deze sticker! Als dit je pomp, sensor of meter niet opfleurt! De sticker is beschikbaar voor bijna elke insulinepomp, sensor en meter.Devlin_diabeteswebshops

Hier ben ik echt verliefd op! De combiclutch was een van de eerste artikelen die ik bij Prikkedief bestelde. Het is een etui met vakjes voor al je diabetesspullen. Ik vind deze print echt te gek en je kan er een ketting bij kopen om hem als tasje te dragen!

Heloui

www.heloui.com is een webshop die ik recent heb ontdekt. Ze hebben echt enorm veel stickers voor de freestyle libre en verkopen daarnaast ook T-shirts en truien met opdruk. Het toffe is dat er ook altijd een euro per setje stickers naar het goede doel gaat. Dit zijn mijn favoriete sticker setjes:

Devlin_diabeteswebshops

Lees ook: D-I-A-B-E-T-E-S

Nog meer leuke diabetes webshops?

Dit waren mijn favoriete diabetes webshops. Ken jij nog een leuke webshop waar ze diabetes spullen verkopen? Ik ben benieuwd! 

Meer lezen?

Devlin Klaauwer is 22 jaar jong en kreeg ruim 13 jaar geleden de diagnose diabetes type 1. Haar leven stond op dat moment op zijn kop. Nu 13 jaar later heeft ze leren leven met diabetes en haalt ze alles uit het leven wat erin zit! Ze blogt en vlogt over haar leven met diabetes en deelt elke dag wat op haar Instagram @thelifeofadiabetic.

Reageer