Contact

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Zorg dat je contactgegevens juist zijn ingevuld, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen. Je dient alle velden in te vullen.

MeneerMevrouw

Jouw naam*

Jouw adres

Jouw postcode

Jouw woonplaats

Jouw e-mailadres*

Jouw telefoonnummer

Jouw vraag / opmerking

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij zouden jouw gegevens graag gebruiken om contact met je op te kunnen nemen betreffende aanbiedingen en om je marketingberichten en aanbiedingen over onze producten, diensten en nieuwe functionaliteiten te sturen. Wij zullen dit uiteraard uitsluitend met jouw toestemming doen. Het staat je vrij om jouw toestemming niet te geven en wij zullen hierover geen contact met je opnemen. Als je nu je toestemming verstrekt, zal het je te allen tijde vrij staan om deze te wijzigen of in te trekken door via e-mail [email protected] of telefoonnummer 0800 – 022 05 85 contact met ons op te nemen zonder dat dit invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Verder bevatten al onze nieuwsbrieven een link en informatie over hoe je je uit kunt schrijven of je voorkeuren voor nieuwsbrieven kunt beheren. Als je vragen hebt over de data privacy, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op [email protected].

Toestemming gebruik gegegevens*
Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande optie(s). Ik begrijp dat ik deze toestemming te allen tijde kan intrekken of kan wijzigen zoals hierboven beschreven.
JaNee

Je kunt contact met mij opnemen via

*verplicht veld

Gelieve dit veld leeg te laten.

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.