print-image

Afgelopen december schreef ik een blogpost over de slechte periode waar ik toen doorheen ging. In deze ‘diabetes update’ wil ik jullie graag vertellen hoe het nu met mij en mijn diabetes gaat.

Rouw 

In december vertelde ik jullie dat ik mijn opa en oma beide in een week tijd had verloren. Dit was een hele heftige en verdrietige periode. Het duurde echt wel een tijdje om hiervan bij te komen. En nog steeds mis ik ze ontzettend, maar ik heb er wel vrede mee. Ze hebben nu beiden rust.

Lees ook: Een slechte periode in mijn diabetes

Devlin diabetes update hoe gaat het nu eigen huisEigen huis

Inmiddels woon in samen met mijn vriend in ons eigen huisje. Superleuk, maar ook heel erg wennen. In een andere blogpost schreef ik over de verhuizing. Nu die achter ons is, is het zoeken naar een nieuw ritme.

Mijn waarden 

Je zou zeggen dat, nu alles wat rustiger is, mijn waarden ook wat beter zijn. Helaas is dit niet het geval. Op het gebied van diabetes ga ik nog steeds door een lastige periode. Het zoeken van een nieuw ritme, de stress van de verhuizing en de situatie rondom het coronavirus zorgen toch wel voor wisselende waarden. Ik zit heel vaak veel te hoog, maar heb ook regelmatig flinke hypo’s. Het is echt een cirkel waar ik op dit moment even niet uitkom. Mijn afspraak bij Diabeter vond deze maand telefonisch plaats, vanwege het coronavirus. Ik besprak met de artsen hoe het nu gaat en sinds deze afspraak heb ik ook intensief mailcontact om mijn waarden weer op peil te krijgen.

Devlin diabetes update hoe gaat het nu ritmeRust 

Ik hoop dat we snel ons ritme vinden, dat de situatie rondom het coronavirus snel minder wordt én dat ik snel weer gewoon aan het werk kan. Tot die tijd probeer ik zoveel mogelijk rust te pakken en extra hard aan mijn waarden te werken.

Dit was mijn diabetes update. Hoe gaat het met jullie? En hoe gaan jullie om met de chaos rondom het coronavirus? Laat het weten in de reacties.

 

Meer lezen?

Devlin Klaauwer is 22 jaar jong en kreeg ruim 13 jaar geleden de diagnose diabetes type 1. Haar leven stond op dat moment op zijn kop. Nu 13 jaar later heeft ze leren leven met diabetes en haalt ze alles uit het leven wat erin zit! Ze blogt en vlogt over haar leven met diabetes en deelt elke dag wat op haar Instagram @thelifeofadiabetic.

Reageer