Ervaringen

Betere controle en minder hypo’s dankzij Eversense

Gerlof: “Ik probeer mijn diabetes beter onder controle krijgen en met het Eversense CGM-systeem ben ik daartoe goed in staat.”

0

Adrià Berrocal Forcada is weer terug bij zijn vertrouwde insulinepomp

“Waarom moet ik me aanpassen aan de technologie? Laat de technologie zich aan mij aanpassen!” Adrià Berrocal Forcada (27) kreeg in Nederland een nieuwe insulinepomp nadat hij al bijna vijf jaar gewend was aan zijn Accu-Chek® Combo insulinepomp. “Het voelde alsof ik met die andere pomp jaren terug ging in de tijd. Ik heb me eigenlijk nog nooit beperkt gevoeld door diabetes, maar toen wel.”

1

Arie Maat koos bewust voor een baan bij een hardloopwinkel

Arie Maat voelt geen enkele beperking bij het hardlopen met diabetes. Hij koos zelfs bewust voor een baan bij een hardloopwinkel. Zo ervaart hij minder stress en heeft hij meer plezier in zijn werk.

0

Somayra regelt alles het liefste helemaal zelf

Somayra is direct heel zelfstandig en vanzelfsprekend met haar diabetes omgegaan. Vanaf het moment dat ze de diagnose kreeg, heeft ze alles zoveel mogelijk zelf proberen te regelen.

0

Marit van Beek: “Je leert er steeds beter mee omgaan”

Marit van Beek is 13 jaar en zit op de middelbare school. In maart 2015 werd de diagnose diabetes type 1 bij haar geconstateerd nadat haar moeder voor zichzelf naar de dokter en zijdelings over de symptomen van Marit vertelde.

2
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.