Ervaringen

Meer inzichten en meer grip op diabetes dankzij CGM

Halverwege dit jaar kregen Nicole Wetzels, Gerrie Vogel en Bastiaan van den Berg de gelegenheid om een CGM systeem in gebruik te nemen.

2

Met deze app krijg ik grip op mijn diabetes

Vier jaar geleden kreeg Mandy de diagnose diabetes type 2. Ze gebruikt een app om op een handige en leuke manier grip op haar diabetes te krijgen.

0

Betere controle en minder hypo’s dankzij nieuwe technologie

Gerlof: “Ik probeer mijn diabetes beter onder controle krijgen en met het Eversense CGM-systeem ben ik daartoe goed in staat.”

0

Adrià Berrocal Forcada is weer terug bij zijn vertrouwde insulinepomp

“Waarom moet ik me aanpassen aan de technologie? Laat de technologie zich aan mij aanpassen!” Adrià Berrocal Forcada (27) kreeg in Nederland een nieuwe insulinepomp nadat hij al bijna vijf jaar gewend was aan zijn Accu-Chek® Combo insulinepomp. “Het voelde alsof ik met die andere pomp jaren terug ging in de tijd. Ik heb me eigenlijk nog nooit beperkt gevoeld door diabetes, maar toen wel.”

1

Arie Maat koos bewust voor een baan bij een hardloopwinkel

Arie Maat voelt geen enkele beperking bij het hardlopen met diabetes. Hij koos zelfs bewust voor een baan bij een hardloopwinkel. Zo ervaart hij minder stress en heeft hij meer plezier in zijn werk.

0
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.