Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: +30 minuten
Voedingswaarde per persoon
- Energie: 107 kcal
- Eiwit: 9 gram
- Vet: 4 gram
- Koolhydraten: 7 gram
- Vezels: 2 gram
Ingrediënten
- 3 grote eieren, losgeklopt
- 200 gram vetvrije hüttenkäse of cottage cheese
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
- 1 teentje geperste knoflook
- 500 gram groenten naar keuze
- 8 gesnipperde bosuitjes of een halve kleine ui
- 10 gram bouillonpoeder of 2 bouillonblokjes
- 50 gram geraspte Mozzarella kaas
- 2 theelepels paprikapoeder
- Snufje komijnpoeder
- Versgemalen zwarte peper
Bereiding
Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.
De Italiaanse ovenschotel ( de bereiding ) staat er maar voor de helft op .
Kan deze nu niet bereiden .kun je de hele beschrijving geven ?
Dank.