print-image

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: +30 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 107 kcal
  • Eiwit: 9 gram
  • Vet: 4 gram
  • Koolhydraten: 7 gram
  • Vezels: 2 gram

Ingrediënten

  • 3 grote eieren, losgeklopt
  • 200 gram vetvrije hüttenkäse of cottage cheese
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 500 gram groenten naar keuze
  • 8 gesnipperde bosuitjes of een halve kleine ui
  • 10 gram bouillonpoeder of 2 bouillonblokjes
  • 50 gram geraspte Mozzarella kaas
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • Snufje komijnpoeder
  • Versgemalen zwarte peper

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.

 

Een reactie

  • Karin Schuiling schreef:

    De Italiaanse ovenschotel ( de bereiding ) staat er maar voor de helft op .
    Kan deze nu niet bereiden .kun je de hele beschrijving geven ?

    Dank.

Reageer