print-image

Heb jij al kennisgemaakt met de slimme logboek app mySugr? De app is nu officieel in Nederland beschikbaar en heeft al een redelijke grote diabetesfamilie opgebouwd. Download mySugr nu en ervaar wat deze “monsterlijke” app voor jouw dagelijkse leven met diabetes kan betekenen. 

Gemaakt door mensen met diabetes voor mensen met diabetes. Met andere woorden: mySugr snapt diabetes en begrijpt welke kleine en grote uitdagingen er elke dag mee verbonden zijn. Het is dus geen verrassing dat er wereldwijd al meer dan 1 miljoen mensen lid van de familie zijn geworden. Ze hebben allemaal dezelfde missie: “Make diabetes suck less”.

Jouw slimme diabetesmaatje staat altijd voor je klaar

We zijn gemiddeld twee uur per dag bezig met alle dingen rondom diabetes te regelen. Terwijl onze levens al druk genoeg zijn. Gek eigenlijk. Wie heeft er tijd om uit te zoeken waar je aan kan werken en hoe? Omdat jij bezig bent met leven, regelt mySugr de rest!

mySugr is persoonlijk, open en gebruiksvriendelijk

Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken van mySugr. Jouw mooie, lage bloedglucosewaarde na het hardlopen, jouw persoonlijke insuline bolusadvies voor die lekkere pizza bij jouw favoriete Italiaanse restaurant, jouw ijsje tijdens een zonnige dag – alles is in een oogopslag te zien. Voed het monster met lekkere informatie en je word beloond met slimme, persoonlijke grafieken. Eenvoudig en overzichtelijk. Of je nu een avonturier of meer een bedachtzaam type, nog een diabetes newbie of al een ervaringsexpert bent. Of je 1 of 10 keer je bloedglucosewaarde controleert; welke type je ook bent – mySugr is het diabetesmaatje voor iedereen!

“Het is een ‘leuke’ manier van het managen van een niet leuke ziekte.”

Wat kan mySugr nu eigenlijk voor jou, in je dagelijkse leven met diabetes, betekenen? Misschien herken je deze situaties: Hoeveel koolhydraten heb je eigenlijk gegeten tijdens die uitgebreide verjaardagsbrunch van je vriendin? En heb je de portie sushi gisteren bij het romantisch diner met je partner wel goed ingeschat? mySugr onthoudt het voor jou! Terwijl jij bezig bent met het genieten van een heerlijke maaltijd, kan het heel handig zijn om een kleine, oplettende helper in je tas te hebben. Wat gebeurde er onlangs met je waardes tijdens die vervelende verkoudheid? En hoe ging dat nou ook alweer, vorige week bij de sportieve fietstocht met je collega’s? Hoeveel had je toen gegeten en gespoten om je bloedglucose in toom te houden? Check de mySugr app en kijk het gewoon even terug in jouw persoonlijke grafiek.

De mySugr community groeit en steeds meer mensen ontdekken hoe mySugr de dagelijkse omgang met diabetes een beetje minder “sucky” kan maken. Veel gebruikers waarderen vooral het overzicht en het “altijd-weten-wat-er-speelt”. Een gebruiker vat zijn ervaringen zo samen:

“mySugr helpt en ondersteunt. Op momenten dat het minder gaat is het ook een houvast voor het weer oppakken van betere diabetesmanagement.”

mySugr helpt je te begrijpen waar te hoge of te lage waardes vandaan komen. Het ondersteunt je als het moeilijk wordt, maar beloont je ook als je aan de bal blijft en het weer bergopwaarts gaat. Vooral het schattige, motiverende diabetesmonster is populair bij gebruikers. “Het is op een ‘leuke’ manier managen van een niet leuke ziekte. Dat diabetesmonster […] is heel handig.” mySugr is altijd beschikbaar en laat je nooit in de steek. Het is net alsof je een maatje met diabetes hebt die altijd voor je klaar staat.

Lid worden van de familie?

Word ook lid van de “monsterlijke” familie en ontdek hoe mySugr een echte oplossing kan worden voor jouw diabetes zelfmanagement! De mySugr app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Google Play

Reageer