print-image

Maak je voeten blij met een dagelijkse massage met een speciale voetcrème! Het zorgt voor een soepele huid en een betere doorbloeding.

2 Reacties

  • Wim Leushuis schreef:

    Ik heb zeeeeeer goede ervaring met een crème van Vaseline. Intensive rescue . Moisture locking cream for very dry schin!
    Ik masseer mijn voeten dagelijk ,na het douchen, in met deze creme . echt verbluffend resultaat. Geen kloven of barsten meer. Geen eeltvorming ! Geen bezoek meer aan de pedicure. Echt een ontdekking! Ik heb inmiddels meerder/vele potten verbruikt en het resultaat blijft ongekend goed!!! De prijs is het meer dan waart!!! Bij Het Kruidvat on line te bestellen. De inhoud versus de tubes en de het prijsverschil is leuk meegenomen!!!!

  • Jeroen schreef:

    Zelf gebruik ik dagelijks voetcrème (heb diabetes type 1). Ik heb zelf hele goede ervaringen met voetcrème van het merk ‘Balea’. Dit is het huismerk van de Duitse “dm-drogeriemarkt'”. Hiervan zijn een aantal voetcrèmes namelijk geschikt voor diabetici (er staat dan ook speciaal “Für Diabetiker geeignet” op de verpakking). Zelf gebruik elke dag ’s ochtends de “Hirschtalg Fusscreme” (Hertentalg-voetcrème) en ’s avonds de “Urea Fusscreme” (Urea-voetcrème). Op een Duitse site over voetverzorging voor diabetici, werden beide typen voetcrèmes zeer aanbevolen voor diabetici (ook Urea, want dit werd te weinig door mensen met diabetes zelf aangemaakt). De prijs van beide voetcrèmes is zeer goed (jammer dat de Nederlandse drogisterijen haast geen eigen-merk voetcrèmes hebben, die geschikt is voor diabetici, ben nl. grootverbruiker van het spul). Vandaar dat ik het dan ook maar in Duitsland koop (woon gelukkig dicht bij de grens en sla daarom een voorraad in). dm zit ook dicht bij de grens met NL.

Reageer