Tips

Handige tips voor het dagelijkse leven. Soms hoeft het maar een kleinigheidje te zijn om je goed op weg te helpen of je een prettige dag te bezorgen. Onderstaand vind je een aantal tips & tricks om lekker in je vel te zitten of om goed voorbereid te zijn voor bijvoorbeeld een vakantie!

Plan je maaltijden een hele week vooruit

Plan je maaltijden een week vooruit en haal voor de hele week boodschappen. Zo heb je minder snel tussendoortjes in huis en blijf je gemakkelijker op gewicht.

0

Kies voor je gezondheid en stop met roken

Roken is voor niemand gezond en al helemaal niet voor mensen met diabetes. Kies dus voor je gezondheid en stop met roken!

0

Ga lekker buitenspelen

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, het is onmisbaar voor hun ontwikkeling. Want van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer.

0

Ga stress te lijf

Examentijd of wachten op de uitslagen? Dat kan voor een overdosis stress zorgen. Dit brengt je bloedglucose aan het schommelen. Wij geven graag wat tips.

0

Verander je manier van kijken, verander je leven.

Alles draait om perspectief. Verander je manier van kijken, verander je leven. Zet de stap naar een betere dag en gezonder leven en blijf positief!

0
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.