Tips

Handige tips voor het dagelijkse leven. Soms hoeft het maar een kleinigheidje te zijn om je goed op weg te helpen of je een prettige dag te bezorgen. Onderstaand vind je een aantal tips & tricks om lekker in je vel te zitten of om goed voorbereid te zijn voor bijvoorbeeld een vakantie!

Familierecepten met een moderne twist

Recepten voor die maaltijden worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Neem die familierecepten eens onder de loep.

2

Zoutbewust eten is niet saai

Door bij het koken gebruik te maken van verse of gedroogde kruiden, kun je gerechten eenvoudig op smaak brengen zonder teveel zout te gebruiken.

0

Dans door de woonkamer

Vind je het lastig om elke dag aan je broodnodige lichaamsbeweging te komen? Zet tijdens huishoudelijke klussen een muziekje op en dans door de woonkamer. Zo heb je voldoende beweging gehad en meteen een schoon en opgeruimd huis.

0

Bessen zijn lekker, zoet en nog goed voor je ook!

Ze zijn lekker, ze zijn zoet en ze zijn nog goed voor je ook! Hou ze bij de hand of stop een voorraadje in de diepvries als gezond tussendoortje.

0

Gun jezelf af en toe een momentje van nietsdoen

Nietsdoen is waar Nederlanders doorgaans niet zo goed in zijn. Terwijl de Italianen het tot levenskunst hebben verheven: ‘Dolce far niente’.

0
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.