print-image

Voorgerecht of bijgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 362 kcal
  • Eiwit: 36 gram
  • Vet: 16 gram
  • Koolhydraten: 17 gram
  • Vezels: 4 gram

Ingrediënten

Carpaccio

  • 500 gram ossenhaas gesneden in 4 porties
  • 500 gram dunne asperges
  • 300 gram pruimtomaten
  • 15 gram verse basilicum, gehakt
  • 300 gram baby Romaine sla
  • 3 eetlepels rode wijnazijn
  • 1,5 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel water
  • 1 eetlepel grove Dijonmosterd
  • versgemalen peper en zout

Ansjovis-kappertjes

  • 120 gram vetvrije ricotta-kaas
  • 200 gram magere yoghurt
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 1 sjalot
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 theelepels ansjovispasta
  • 15 gram verse basilicum
  • 15 gram platte peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • vers gemalen zwarte peper

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van www.ontrackdiabetes.com

 

Reageer