Lunchgerecht voor 1 persoon
Bereidingstijd: 30 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 200 kcal
  • Eiwit: 14 gram
  • Vet: 6 gram
  • Koolhydraten: 20 gram
  • Vezels: 5 gram
  • Zout: 0,5 gram

Ingrediënten

  • 200 ml magere melk
  • 65 ml water
  • half teentje knoflook
  • een bos- of lente-uitje
  • snufje gemalen komijn
  • theelepel kurkumapoeder
  • snufje zout
  • 200 gram bloemkool
  • scheutje olijfolie
  • eetlepel Parmezaanse kaas
  • 1/4 sneetje wit brood
  • handje magere bacon
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.

 

Reageer