print-image

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 372 kcal
  • Eiwit: 15 gram
  • Vet: 12 gram
  • Koolhydraten: 57 gram
  • Vezels: 6 gram

Ingrediënten

  • 6 lasagnevellen
  • 2 kleine pompoenen, geschild en in blokjes of 800 gram pompoenblokjes
  • 2 eetlepels groente- of kippenbouillon
  • 200 ml water
  • Snufje zout
  • 100 gram verse rucola of, voor een mildere smaak, babyspinazie
  • 30 gram pecannoten, grof gehakt
  • 100 gram magere mozzarella, grof gesneden
  • Vers gemalen zwarte peper
  • Gemalen nootmuskaat

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.

 

Reageer