Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Voedingswaarde per persoon
- Energie: 476 kcal
- Eiwit: 31 gram
- Vet: 13 gram
- Koolhydraten: 49 gram
- Vezels: 6 gram
Ingrediënten
- 160 gram volkoren penne pasta
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui
- 300 gram mager rundergehakt
- 1 blikje gepelde tomaten
- 1 takje verse rozemarijn
- 1-2 eetlepels linzen
- 200 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes verse tijm
- 1-2 eetlepels chutney
- 40 gram geraspte 30+ kaas
- 60 ml magere melk
- snufje nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper en zout
Bereiding
Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.
Waarom zijn julkie recepten niet rechtreeks te printen. Iedere keer moet ik weer zoeken waar is dat recept nauw weer. Ik wil ze gewoon naast de andere recepten opslaan en niet via een sociaalmedium. Gewoon een print of pdf butten en klaar is kees.
Bedankt voor de tip. Ik heb deze doorgestuurd naar de ontwikkelaars van de website. Als tussenoplossing kun je de tekst selecteren en opslaan in een Word document. Vanuit Word kun je dan gewoon printen. ~ Linda