print-image

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 553 kcal
  • Eiwit: 22 gram
  • Koolhydraten: 78 gram
  • Vet: 17 gram

Ingrediënten

  • 350 gram pasta
  • 1 blikje tonijnmoot in olijfolie (160 gram)
  • 190 gram groene olijven (zonder pit)
  • 1 citroen
  • 400 gram italiaanse roerbakgroenten

Bereiding

Verhit in een grote pan 3 eetlepels olie en bak de italiaanse roerbakmix gedurende 3 minuten. Schep de tonijn, olijven en de helft van de citroenschil erdoor. Meng het tonijnmengsel met de pasta. Voeg naar smaak nog wat zout, peper en citroensap toe. Schep het gerecht op 4 diepe borden en bestrooi het met de rest van de citroenschil.

Bron: ah.nl

Reageer