print-image

Gerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 415 kcal
  • Eiwit: 28 gram
  • Vet: 9 gram
  • Koolhydraten: 49 gram
  • Vezels: 5 gram

Ingrediënten

  • 166 gram volkoren fettuccine pasta
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 grote ui, geschild en in blokjes gesneden
  • 200 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 60 ml droge witte wijn
  • 300 g magere melk
  • 2 eetlepels havermout
  • 2 takjes verse tijm, gehakt of een eetlepel gedroogde tijm
  • 250 gram gerookte zalm of gerookte forel, in plakjes

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.

 

Reageer