Gerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Voedingswaarde per persoon
- Energie: 415 kcal
- Eiwit: 28 gram
- Vet: 9 gram
- Koolhydraten: 49 gram
- Vezels: 5 gram
Ingrediënten
- 166 gram volkoren fettuccine pasta
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 grote ui, geschild en in blokjes gesneden
- 200 gram champignons, in plakjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 60 ml droge witte wijn
- 300 g magere melk
- 2 eetlepels havermout
- 2 takjes verse tijm, gehakt of een eetlepel gedroogde tijm
- 250 gram gerookte zalm of gerookte forel, in plakjes
Bereiding
Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.
Onmogelijk om de bereiding te lezen. Het verdwijnt aan de rechterkant.