Dessert voor ca. 10 porties
Bereidingstijd: +30 minuten

Voedingswaarde per portie

  • Energie: 141 kcal
  • Eiwit: 3 gram
  • Vet: 6 gram
  • Koolhydraten: 19 gram
  • Vezels: 2 gram
  • Zout: 2.3 milligram

Ingrediënten

  • 500 gram verse aardbeien
  • 10 gram bruine suiker
  • 60 milliliter water
  • 5 milliliter vanille extract
  • 6 eetlepels halvarine
  • 100 gram suiker
  • 125 gram zelfrijzend bakmeel
  • 4 eetlepels cacaopoeder
  • 2,5 gram zout
  • 60 gram haverzemelen
  • 1 ei
  • 1 eiwit
  • 60 milliliter magere melk

Bereiding

 

Bron: Recept en foto van “The low GI, low fat recipe book” van geregistreerde diëtisten Gabi Steenkamp en Liesbet Delport.

 

Reageer