Recepten

Vind jij het leuk om te koken? Levenmetdiabetes.nl heeft een leuke serie met gezonde recepten voor jou en je vrienden of familie. Gezond eten is immers belangrijk, zeker als je kampt met diabetes type 1 of diabetes type 2. Gezond koken en weten wat je eet is een belangrijk onderdeel van het leven met diabetes. Mocht je zelf nog een leuk recept hebben dat je graag wilt delen met andere bezoekers van deze website, dan kun je die uiteraard altijd insturen via onze contactpagina!

Feestelijke hapjes voor een borrel, verjaardag of high tea

Er zijn soms van die dagen dat je graag iets extra feestelijks op tafel zet. Wij geven je graag wat gezonde suggesties. Eet smakelijk!

0

Gestoomde wintergroente met peterseliepesto

Een gezond gerecht met gestoomde wintergroente en peterseliepesto. Lekker met gebakken tofu en aardappelen. Eet smakelijk!

0

Kalkoen met geraspte pompoen en sinaasappelsaus

Een feestelijk hoofdgerecht met kalkoen, pompoen en sinaasappelsaus. Voor als je een keer iets speciaals op tafel wil zetten. Eet smakelijk!

0

Stooflappen met wintergroenten

Gezond eten kan zo gemakkelijk zijn. Een hoofdgerecht voor 2 personen: heerlijk stoofgerecht met malse runderlapjes. Eet smakelijk!

0

Marokkaanse linzenschotel met pompoen

Een lekker hoofdgerecht voor twee personen van linzen en pompoen. Heerlijk gekruid met komijn, gember en ras el hanout. Eet smakelijk!

0
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.