Recepten

Preischotel met taugé en varkenshaas

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 865 kcal
  • Eiwit: 42 gram
  • Koolhydraten: 79 gram
  • Vet: 40 gram
  • Waarvan verzadigd vet: 6 gram

Ingrediënten

  • 250 gram eiermie
  • 3 eetlepels arachideolie
  • 400 gram varkenshaas in reepjes
  • 1 rode peper (in stukjes, zonder zaadjes)
  • 600 gram prei (in ringen)
  • 4 eetlepels teriyaki woksaus of ketjap manis
  • 100 gram taugé
  • 100 gram pinda’s
  • 1 bakje gebakken uitjes
  • 1 zak kroepoek

Bereiding

Bron: Boodschappen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.