Recepten

Pasta met tonijn, olijven en citroen

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Voedingswaarde per persoon

  • Energie: 553 kcal
  • Eiwit: 22 gram
  • Koolhydraten: 78 gram
  • Vet: 17 gram

Ingrediënten

  • 350 gram pasta
  • 1 blikje tonijnmoot in olijfolie (160 gram)
  • 190 gram groene olijven (zonder pit)
  • 1 citroen
  • 400 gram italiaanse roerbakgroenten

Bereiding

Verhit in een grote pan 3 eetlepels olie en bak de italiaanse roerbakmix gedurende 3 minuten. Schep de tonijn, olijven en de helft van de citroenschil erdoor. Meng het tonijnmengsel met de pasta. Voeg naar smaak nog wat zout, peper en citroensap toe. Schep het gerecht op 4 diepe borden en bestrooi het met de rest van de citroenschil.

Bron: ah.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.