Recepten

Omelet met hüttenkäse en basilicum

Dit gerecht is afkomstig van de website van Allerhande.
Hoofdgerecht voor 4 personen.
Bereidingstijd: 15 min.

Voedingswaarde per persoon

* Energie:200 kcal.
* Eiwit: 15 gram.
* Vet: 14 gram.
* Koolhydraten: 3 gram.

Ingrediënten

* 6 eieren
* 4 el kraanwater
* 25 gram boter
* 15 gram basilicum (bakje)
* 200 gram hüttenkäse
* 12 romaatjes
* Zout en (versgemalen) peper

Bereiding

Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Smelt steeds een klontje boter in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie. Snijd de basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.