Recepten

Lasagneflapjes gevuld met vis

Dit gerecht (incl. beeld) is afkomstig van de website van Voedingscentrum.
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Bereidingstijd: 30+ min.

Voedingswaarde per persoon

* Energie: 660 kcal.
* Eiwit: 30 gram.
* Vet: 35 gram.
* Koolhydraten: 55 gram.

Ingrediënten

*4 grote of 8 kleine lapjes volkoren lasagne
* 1 dunne prei
* 2 gepelde tomaten zonder zout (blik)
* 200 gram gestoomde makreel
* 1 eetlepel vloeibare margarine
* 4 takjes selderij

Bereiding

Kook de lasagne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de prei schoon en snijd het in smalle ringen. Snijd de tomaten in stukjes. Verdeel de makreel in stukjes.

Verwarm de margarine en fruit hierin de prei zacht. Voeg de stukjes tomaat en makreel toe en laat dit warm worden. Maak het op smaak met kleingesneden selderij en wat peper. Laat de lasagne uitlekken. Leg de vellen naast elkaar op 2 borden, maar laat ze elkaar 1 cm overlappen. Verdeel het mengsel op één helft van de lasagne en vouw de andere helft eroverheen.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.