Blogs 30DagenChallenge

30DC Week 4: challenge Antonia de Groot

Door alles de afgelopen maand bij te houden en te noteren word ik me ook nog meer bewust wat er precies voor trend is bij bepaalde glucosewaardes, activiteiten, hoeveelheid koolhydraten, maar zeker ook welke soort koolhydraten. Witte rijst is er één, daar word ik echt niet blij van, net als alcohol, geeft zoveel onstabiliteit. Aan de andere kant, je kan heus alles eten en drinken alleen met mate en als ik iets neem waar ik echt last van hebt, dan zeg ik ook tegen mezelf, geniet er dan ook extra van! Oftewel als je het doet, doe het dan goed! En voor mij werkt dat.

2

30DC Week 3: Antonia de Groot

Mijn thema voor deze week: Meten is weten. Ik meet me regelmatig omdat ik geen sensor heb. Dus dit betekent in ieder geval op aantal vaste momenten per dag: als ik wakker word, dus voor ontbijt, voor de lunch, voor diner en voor het slapen gaan.

0

30DC Week 2: Antonia de Groot

Afgelopen week extra aandacht voor mijn voeding: Voeding, belangrijk, zeker voor een diabeet (of je nu type 1 of type 2 bent), sterker nog: eigenlijk voor iedereen!

0

30DC Week 1: Antonia de Groot

Nu dan ook echt begonnen met 30DagenChallenge, helemaal leuk! Ook top dat ik gewoon mee mag doen terwijl ik een Medtronic pomp heb ? Hoop dat anderen er ook wat aan hebben en ik ook van anderen en hun ervaringen kan leren.

3
Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.