Ervaringen

“Mijn passie is hardlopen”

Arie Maat wilde zijn diabetes beter onder controle krijgen. De stripvrije bloedglucosemeter waarmee hij op een simpele en discrete manier vrijwel overal en altijd zijn bloedglucose kan meten, ondersteunt hem hierbij; zeker bij zijn sportieve passie hardlopen.

2 reacties op ““Mijn passie is hardlopen””

  1. Ik ben ook fanatiek hardloper; zal het bij het volgende bezoek aan de dvk ook eens aankaarten. Kan Arie Maat trouwens ook aangeven hoe hij zijn insuline afstemt op het hardlopen? Ik weet nog steeds niet wat het beste werkt: pomp vooraf lager zetten en dan zonder te eten lopen, of pomp zo laten staan en wel voor het lopen eten maar hierop niet bolussen.

    • Hoi Marjolein, Als je een facebookaccount hebt, verwijs ik je graag door naar onze levenmetdiabetes facebookpagina. Als je daar je vraag stelt en Arie in het bericht tagt(@ariemaat), krijgt hij deze ook te zien. En ander horen wij het graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mening

Hi! We horen graag wat je van deze website vindt. Mis je bijvoorbeeld nog informatie of heb je opmerkingen over de website? Stuur ons je feedback!


Gelieve dit veld leeg te laten.