print-image

Diabetes is niet leuk, daar zijn we het vast allemaal over eens. Maar na het zien van deze plaatjes moest ik zelf ontzettend hard lachen! Vijf grappige memes over leven met diabetes die alleen wij diabeten snappen! Hier zijn de vijf grappigste diabetes memes:

Eet meer

Ik: “Mijn bloedsuiker is laag, maar ik denk dat ik nu genoeg koolhydraten heb gegeten…”

Mijn lichaam: “EET MEER!”

Diabetes memes 1Insuline vergeten

Ook mij gebeurt dit weleens: “Wanneer je je realiseert dat je vergeten bent insuline toe te dienen voor de maaltijd die je een uur geleden at….”

Diabetes memes 2Lees ook: Diabetes bespreekbaar maken

Meter nog niet opgestart

Dit gebeurt ons allemaal weleens wanneer je haast hebt, maar toch snel je bloedsuiker even moet prikken: “Wanneer je de testtrips tegen je bloeddruppel aanhoudt, maar de meter nog niet helemaal opgestart was…”

Diabetes memes 3Instant herkenning

En deze is toch zo herkenbaar: “Wanneer je iemand met diabetes tegenkomt!”

Diabetes memes 4Tijd voor een feestje

Pizza eten, het kan een flinke uitdaging zijn met diabetes. Uitdagingen gaan we natuurlijk niet uit de weg. Dus als het dan goed gaat, is het tijd voor een feestje!
“Wanneer ik precies goed bolus/spuit voor pizza…”

“Kunnen we even een moment nemen om mezelf te vieren?”

Diabetes memes 5Zo zijn er nog veel meer grappige diabetes memes! Deze memes komen van type1diabetesmemes.tumblr.com. Neem eens een kijkje en je komt niet meer bij van het lachen! Ken jij nog leuke social media pagina’s met diabetes memes? Laat het weten in de reacties!

Lees ook: Leven met diabetes: diabetes feels good?!

Meer lezen?

Profielfoto Myrthe BarcelonaMyrthe Heida (1996), kreeg op haar vijfde de diagnose diabetes type 1. Ze schrijft over haar leven met diabetes type 1 op www.girl0ninsulin.com en deelt haar leven met diabetes op Instagram en YouTube als @girl0ninsulin.

 

Reageer